3 Şubat 2010 Çarşamba

PostHeaderIcon Ajda Pekkan ı gençleştiren diyet



Dr. Ender Saraç, Ajda Pekkan'ı gençleştiren Süperstar diyetini açıkladı: "Bol bol beyaz protein, soda ve yeşil çay." Şifalı bitkiler içeren doğal tabletler var. Sentetik hiçbir şey yok Herkes yaşlanıyor, Ajda Pekkan gençleşiyor.

Peki bunun sırrı ne? İşte bu sorunun cevabını Dr. Ender Saraç verdi: Süperstar Diyeti... Saraç; Semra Özal'ın da detaylarını öğrenmek istediği diyetin "kişiye özel" olduğunu açıkladı. "Diğer diyetlerden farklı. Öyle 'iki ceviz, bir elma' değil komple bir sistem" diyen Saraç, "Bu bir paket programdır. Egzersizler, masajlar, bitkisel gıda destekleri, şifalı bitkiler içeren doğal tabletler, vitaminler, bitki ve baharat çayları karışımı... Tamamen doğal. Sentetik ve kimyasal hiçbir şey yok" diye konuştu. Dr.Ender Saraç, "Süperstar Diyeti"nin temelinde bol miktarda yağsız beyaz protein (et), maden suyu ve yeşil çay olduğunu anlattı. Ajda Pekkan'ın herkesi imrendiren görüntüsüne ulaşmak için 2.5 yıldır azimle çalıştığını söyleyen Saraç, "Dikkat ederseniz, son 2 yılda fiziği ve doğal güzelliği ön plana çıktı. Aslında çok kilo vermedi. Ama vücudunu şekillendirdi, daha çok yağ yakıp kaliteli dokuları korudu ve artırdı. Özellikle göbek ve bel civarındaki yağları azalttı" dedi.

BACAKLAR SİSTEM ESERİ
Saraç şöyle devam etti: "Ajda Pekkan'ın uyguladığı programda temel özellik beden yaşını gençleştirmektir. Son konserlerinde merak konusu olan bacakları, bu sistemin eseri. Bacaklarında hiçbir cerrahi ya da kimyasal müdahale yok. Bu görüntü; doğru, doğal beslenme ve doğru takviyeler kullanmanın sonucu."

BİR MODEL
"Kadınlarda Ajda Pekkan modelse, erkeklerde de Ender Saraç bir modeldir" diyen ünlü Ayurveda uzmanı, kendisinin de aynı yöntemi uyguladığını söyledi ve ekledi: "Ajda Hanım sağlıklı yaşam ve kaliteli yıllanmak için bunları yapıyor. Kendisiyle günde 20 kere telefonlaşmıyoruz. Çünkü temel doğruları öğrendi. Ben de bu yöntemi uyguluyorum. 50 yaşındayım ve erkeklerde olumlu bir örnek oluşturmaya gayret ediyorum."

MANEVİYATSIZ OLMAZ
Dr. Ender Saraç; güzel ve fit görünmenin ruhani bir gelişim süreciyle tamamlandığını da söyleyerek, "Maneviyatı olmayan güzellik hiçtir. Psikolojik açıdan değişim ve bilgeleşme süreci de var. Ajda Hanım bunu çok güzel uyguluyor. Manevi olarak kendini çok geliştirmiş bir insan. Son zamanlarda daha sosyal, aktif, daha güler yüzlü. Zaten böyle olmasa 40 yıl Süperstar olarak kalamazdı" dedi. Saraç, Ajda Pekkan'la birlikte bir açıklama yaparak, "her kesimine uygun, ince, sağlıklı ve genç kalma yolları"nı anlatacaklarını da söyledi.

Semra Özal diyetle 17 kilo verdi
AJDA Pekkan'ın nasıl bu kadar fit göründüğünü merak eden Semra Özal'ın da hastalarından biri olduğunu belirten Saraç, "Yıllardır benim kontrolümde. Ona uyguladığımız sistemle 1.5 yılda 17 kilo verdi ve geri almadı. Fazla kiloyu ve birçok ilacı attı" diye konuştu.

Pekmez, ılık su ve limon karışımı
AJDA Pekkan, geçtiğimiz yaz, Ender Saraç'ın 'Sağlıklı Günler' adlı programına katılmış ve formda kalmasının sırrını şöyle açıklamıştı: "Tatlıyı çok severim. Canım tatlı çekince bitter çikolata yerim. Her sabah bir bardak süt, yulaf ezmesi, tarçın ve bal yerim. Öğlen yeşil çay içerim. Bir de ılık su, yarım çorba kaşığı pekmez ve limon sıkarak hazırladığım karışımı içiyorum."

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright © 2010 Melosh sayfası, Melosh'un Köşesi